Monday, December 29, 2008

Wedding File Created!

So apa dia wedding file ni?

Ok selalu kan beli majalah Pengantin sebab nak tengok wedding dress la, contact catering etc. And selalunya some of the information je yang kita rasa interested kan, so in this case I just pull out any related info and fail kan.
Kadang-kadang dah tanda page yang kita may refer back in future, konon takut lupa la so lipatkan sikit hujung page tu. Tapi bila nak cari balik, bukan page tu yang lupa, buku Pengantin yang mana satu pun tak ingat!
So lagi senang kalau kita koyakkan je page yang berkenaan and simpan dalam fail lain.
Bila nak check pun senang or ada follow up information, all in one file!

Lagi bagus ada satu notebook that works together with the file.

p/s Soalan yang saya TAK NAK dengar lagi untuk 2009 ni 'Bila nak kahwin'
huhu..
kalau saya kahwin nanti saya ajak la, kalau belum ajak maksudnya belum nak kahwin lagi la.

No comments: