Wednesday, January 14, 2009

Wedding Venue (KL & Putrajaya)

Sekarang tengah sibuk nak cari venue. Few months back, rasa macam dah nak start survey and book venue tapi rasa macam awal sangat nampak macam beriya ;p Hasilnya ada venue yang setelah ditapis-tapis rasa macam nak sangat buat kat situ dah fully booked on weekend! Padan muko..
Ok, kat entry ni nak share info berkenaan venue yang kami dah survey2 tapi kami sendiri pun tak finalize lagi.

Dewan Perbadanan Putrajaya(info dari mulut ke mulut)
Location : Presint 3, berhadapan dgn mahkamah
Harga : RM2500 (Price range)
Kapasiti : Max 500
Contact Person : Fakrol 0388877000

MECC
Location : Jalan Duta
Harga : Min RM75 per head
Package :
-Pelamin
-5-tier Wedding Cake
-Lauk Pengantin
-etc
Contact Person : Farah Wahida 012 9241254

Yang menariknya package ni, kalau ada family govermant servant dapat 10% discount

Corus Hotel
Location : Opposite KLCC
Harga : RM60++ per head

Ini je la yang baru kitaorang survey. Ada few more places tengah consider. Maybe by next week dah kene decide dah.
Anyway ade satu site yang ada banyak lagi info pasal venue, click here

1 comment:

♥ EeiNz ♥ said...

haaa...wt la wed kt perbadanan ni.dpn opis akk je.nti snng akk nk dtg.tu pun klu dayah ajak akk laa...hehehe