Wednesday, February 4, 2009

Is coming..

Macam tak caya je lagi 10 bulan

Alhamdulillah both families dah setuju dengan tarikh =)
Haritu dah ada kick-off meeting dengan Bang Lang - berapa ramai guests, venue yang sesuai, theme etc
So sekarang dah start nak finalyse venue > dah finalyse nanti senang la nak dapat harga untuk pelamin. Based on our servey, pelamin dewan + fresh flowers = 5-6K. wow.. tapi baru-baru ni ada jumpa satu butik the pelamin cost around 2.5-3K

And lagi senang cari yang bagi pakej sewa baju, aksesori & pelamin. So far kat Alinas Wedding (opposite Sogo) paling murah pakej nya = 3950. Tapi Lynda Rahim punya baju and pelamin memang cantik tapi regenya = 8888 mmg cun dan ong la nombor tu!

Huhu

Ok nanti bila banyak lagi info, I'll update.

Semoga Allah permudahkan urusan kami..

3 comments:

aEsHa aEsHly said...

so confirm la 18 eh? eh?

~ms tepung~ said...

slmt membuat persiapan :)

wardah said...

selamat buat preparation.. :) sy suggest rinssuzana..pakej die quite murah juge..cube tgk kt rinssuzana.fotopages.com..