Thursday, February 26, 2009

Our wedding hall is booked!

26/02/2009

La ni baru cek rasa nak kawen. Fuh, lega!
Setelah men'survey-survey' beberapa shortlisted dewan dan mereka semua penuh during weekend, dan yang lebih menarik bulan Jan atau Feb 2010 baru ada (mmg xkose la mak nak tunggu kan!) akhirnya terfikir untuk buat Jumaat malam dan Dewan Sri Siantan, Perbadanan Putrajaya menjadi pilihan hati.

Rate Info:
Weekeday RM2400
Weekend / Public Holiday RM2550

Yang bestnya facility macam screen, PA system, rostrum, meja kek semuanya ada and tak payah nak add-on, included dalam price dewan tu. Dewan pun cantik, yang penting takde line gelanggang badminton ;p

So berminat boleh la call general line Perbadanan Putrajaya (check kat intenet k hehe) liaise with En Wan Fakrul.

2 comments:

hidden.wing said...

hi,im looking for nice & affordable hall too.
just checking, what's the hall capacity eh?

rental inclusive of table & banquet chair too?

`BaHa` said...

my apology, there s a delay replying. there are 2 types of hall at perbadanan; a)at G floor, capacity 450pax b)bigger hall but I rented for half of the hall capacity 500pax unless you want to have more space they'll be able to open it for u