Sunday, July 26, 2009

Hantaran : Perfume

Ada promotion Versace kat KLCC since early last week kot. Mula2 diabaikan sehinggalah Jumaat lepas terfikir why not survey Perfume for hantaran. So lunch time pergilah bersama Syud. Dapat pulak sales assistant yang mesra alam bernama Rizal. Menarik jugak lah offernya. So pas habis kerja terus ajak Ami datang and test bau perfume for man kalau2 dia suka ke tak. Yang pompuan punya memang la mak sukeee. Dua-dua dah setuju, maka berkahwinla mereka.. Oh, belum lagi! Maka kami pun membeli la perfume berkenaan.




Bukan itu sahaja, dapat pulak di makeup kan and ambil gambar. Memandangkan saya pun nak attend wedding Jumaat malam lepas tu yang lagi nak beli so dapat makeup free yeeehaaa. Sementara diorang wrap perfume, dapat few more items and porch bag. Aku pun bergaya ala-ala model seperti berikut:


Tak lama lagi nak shopping barang2 lain pulak, yeayyy. Dah lama tak shopping sob sob ikat selera shopping punya pasal! Time for revenge!!!!

1 comment:

sabsabby said...

nice makeover..u look amazing...