Thursday, September 3, 2009

Door Gift

Saya tak survey banyak jenis door gift pun sebab memang dah plan nak bagi telur sahaja macam orang dolu-dolu.. So masa banyak spent untuk cari bekas yang sesuai untuk telur. Furthermore, macam Ami cakap kalau boleh bekas tu biarlah orang boleh simpan jadi kenangan. So kitaorang survey bekas di:
a)Kedai Romantika
*yg saya tahu ada di Kajang (Metropoint), Plaza Alam Sentral Shah Alam (HQ), Amcorp Mall PJ
b)KK Home Decor
*yg kitaorg pernah pegi di Kajang (Metropoint), SACC Shah Alam

Gambar kat bawah ambil masa di kedai Romantika di Amcorp. Cuma kat kedai Romantika harga fix, kat KK Home Decor boleh la kurang 10 sen kalau beli banyak.


Yang jenis ni, baru2 ni pergi kedai Romantika dia jual rm2.50 je, asal rm4.00. Cuma mungkin dah tak banyak and corak kene campur2 kalau nak cukup.


Yang 2 ni harga rm3. I bought yang bekas telur tu

Yang saya share kat sini salah satu jenis design, ada banyak design for each item.

4 comments:

Hanis Razak said...

hahaha..same jugak..i pun akan kasi telur je as a door gift..macam zaman parent kite..anyway, bekas tu cantik..sgt sesuai..

bitsANDpieces said...

hm...masih banyak lg ke brg? few months back i pergi harga masih mahal....

azian abdullah said...

thanks babe...

Sha Pattinson said...

this is cute ..sesuai utk english wedding ..