Monday, September 7, 2009

Honeymoon

Masih mencari2 tempat untuk honeymoon? Apakata anda mengunjungi laman web AirAsia kerana sekarang ada promosi besar-besaran di mana anda boleh mendapatkan tiket sehala berharga kurang dari RM100 ke tempat seperti Bali, Krabi, Phuket dan pelbagai lagi (err tak ingat ape lg tempat yang ada).

Ok now, seriously sekarang ada promotion tarikh penerbangan murah bermula on 11 Jan 2010, April pun ada lagi. Cuma siang tadi ada tiket murah seawal 11 Jan, baru kejap tadi dah takde dah!! So hurry up!
Terpaksa delay seminggu for our honeymoon ke Bali ---> Total = RM316, great deal huh!

Kena cari la day by day nak dapat tiket murah, so far ape yang saya jumpa pergi paling murah RM79 and balik RM54.
Option lain, Krabi and Phuket.

http://www.airasia.com

6 comments:

hidden.wing said...

wow, rm316 a great bargain!

i pun got cheap one, rm116 for return tix hehe..

AzUraAa said...

wow wee... bestnya... murah tuh.. eh? adakah ini price for 2 pax??

Wawa Vtec said...

i booked 10 bulan leps.got rm98/pax return airasia tix to bali.mase tu gamble jer beli coz tarikh nikah pun blom fixed.kalo x alamatnye burn tix tu jwbnye.hehe.now tgh pening carik hotel plk coz hari tu kt matta fair xde pakej berkenan dihati.but i usha kalo booking hotel from airasia pun price dia reasonable jgk.

wahidayaakub said...

hai :) good bargain ni.

thanks for sharing the info!

Sabby said...

wah amazing bargain...hari tu i pun beli airasia tics to perth ( 3 weeks b4 i left) tic harga only RM 600 return..so cheap...

`BaHa` said...

Yup ticket for 2. I went to Matta too but couldn't find any suits well with our budget ;p And of course Aussie was the first choice but the price huhu. RM600 is great enuff.. bestnya!
Wawa, nape tak bagitau i 10 bulan lepas.. hehe gila best tu tiket murah. Anyway, i plan nak stay kat moderate hotel je lagipun nak stay for a week so lebih baik save cash for jalan-jalan =)